18 August 2012

Shopping Kasut Raya@Paradigm Mall,Kelana Jaya

hello blog,
hohoi baju raya dah beli awal2
kasut je lum beli,jom beli kasut raya
mmg beli kasut raya je kat paradigm mall tu
eh kasut raya anak2 je
mak pak mana la raya2 sgt kan
wee entry ni kena keluar b4 raya sebab cerita beli kasut raya kan.hakhak
alkisah ingat mahu beli kasut bum kat carrefour puchong je
tapi balik exam encik adam bawa g sini
owh ni mall baru bukak mei 2012
mall yang ada kontroversi.hakhak
(aku tahu pon lepas balik sini,aku google dah terjumpa beberapa gosip)
ape2 la,yang penting dah le round2 sini kejap selepas exam
tapi beli kasut raya je
eh bata je pulak tu
macam la tak de bata di tempat lain kan
sampai ke kelana jaya kita.hahaha
owh tak pe sebab otw je dari kelas exam  nak balik umah tu
paradigm mall:pada aku,ok je tempat ni,tapi bila korang google dan terbaca beberapa gosip,maybe korang tak nak g sini kot.haha
ape2 la ye,tepuk dada tanya selera
jom layan gambar

ramai orang

snap mana yang sempat.huhu

ha ada sale

susah nak amik gambar dorang

sorang mencangkung pulak

hazeera pandang lain plak

encik suami

ha ada deco2 raya
*gambar dari atas je

hooyeh haziq n hazeera dah ada kasut raya

jom balik

sempat snap lagi sekali b4 balik

owh parking amatla penuh,sampai kena parking kat bumbung,huhu

babai paradigm mall
entah bila encik suami nak bawa lagi

owh harus amik gambar sebab first time pergi,haha
eh walaupon mall ni byk orang komplen,kate lift tak bagus bla bla bla etc etc
tapi PENUH je orang!
parking pon kena round dua tiga kali tetap tak de parking
tu la terpaksa parking kat roof car park tu
tu pon masa kitorang parking lum ramai
bile nak balik dah penuh dah atas tu
owh dalam ni jugak ada tesco
sekian cerita kejakunan saya di paradigm mall.huhu
selamat hari raya!


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook