29 August 2012

Terima Kasih Mialiana.Com

hello blog,
hohoho
entry terima kasih ini agak lambat
kerana daku exam + raya kan
tapi tetap nak buat
sebab nak ucap TERIMA KASIH
kat kak mia buatkan banner tuk blog picisan aku ni!haha.suka2
owh banner ni free je eh
cuma tulis komen kat entry yang kak mia offer banner tu
dia kali komen terpilih akan dapat banner
sekali tgk semua yang komen kak mia buatkan banner
wah untung2.best2!

thank you tau kak mia

ha nmpk tak banner blog ku di sebelah kanan tu?

sape2 yang sudi nak letak banner aku ni kat blog dia
silakan
kecil tapak tangan padang golf one utama aku tadahkan
haha.sengal
eh tapi kan kalau ada yang letak banner aku ni bgtau la,boleh aku letak banner kamu/anda/awak/ko semula
meh meh tengok banner ku...

 

ha tengok2,cantik tak cantik tak?
hehe.daku tak reti wat banner.kesian betul.huhu
ok la tu dah ada orang buatkan.lalalala
owh jom baca blog kak mia
kak mia ni seorang yang bermotivasi tinggi dan teratur orangnya
sampai sidai baju pon dia susun ikut jenis tau.hehe
ha kak mia kan penah tulis pasal aku tau kat blog dia
terharu+malu ai.huhu
sekian ucapan terima kasih saya untuk mialiana.com,

http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

Mia Liana said...

ooo so sweet entri ni... alahai segannya. janganlah citer pasal sidai baju tu... malu... huhuhu.

anyway.. thanks a lot for being my friend.. sayang fieda. belajar rajin2 tau and all the best!

mrs adam said...

alahai kak mia ok ape entry sidai baju tu.baju tu teratur je kan.hehe

thanks jugak kak mia sudi kawan ngan saya.bukan senang nak jumpa kawan yng betul2 kawan kat alam maya ni kan.

Sop said...

rajin kak mia buat banner utk kwn2 :)

mrs adam said...

hai Sop,
betul2,rajin kan kak mia

Related Posts with Thumbnails

Photobook