03 August 2012

Ayam Golek Haziqah @ Alor Gajah

hello blog,
lepas jumaat terus gerak balik
tapi before tu nak g cari kuih keria hj jalil limbongan
sebab google pasal melaka dorang kate kuih keria ni sedap
sedap sangat ke,so nak try la
dorang kate kat main road nak ke pantai klebang
tak tak jumpa la plak
encik adam siap telefon no hp yang aku ada simpan masa aku google kan
tapi ngak ada yang angkat bu*eh tetibe terckp indo*
so telepon tak de orang angkat,cari tak jumpa
aku kate tak pe ,balik je la
sebab aku bukan mengidam sgt pun,saje je nak try alang2 dah sampai melaka kan
so lain kali la kuih keria hj jalil limbongan yek
owh dari senarai2 aku aku nak buat/pergi kat melaka tu
cuma tak dapat cari kuih keria ni dan tak dapat g jonker strret
emm..ok la tu
so sila la balik
jom balik
tapi b4 balik encik adam mahu makan
dia tanya aku ,aku nak mcd,harusla dia nak nasi kan
so singgah alor gajah
tapi tak de mcd dia alor gajah,encik adam je la makan
daku sanggup balik puchong baru makan mcd.gedik je kan
berenti je la kat mana2,encik adam tu tak kisah je nak makan mana2
aku haruslah berkira nak mkn kat mana
sebab kalau kedai yg biasa2 je,kita mkn tak sedap,macam rugi dan menyesal di situ.haha
so sebab encik adam yang nak makan,dia decide le
aku ikut je
kedainya tepi jalan apposite kfc alor gajah
eh nama kedainya tak tahu


tapi ada banner yang agak menarik ni
ayam golek haziqah
*kalau tak dulu hazeera tu nak letak nama haziqah tapi tak jadi sebab mcm tak sedap je nama tu.huhu

ni la kedainya
*aterr malu nak snap dekat2,so tak dpt la nak tulis nama kdai tu disini

menu

haziq

lunch lewat,harusla tak de lauk,ni je yang ada

aku tak mkn,suapkan anak2 je,so smpt tgk cite indon kat tv

haziq n hazeera mkn nasi ayam hainan istimewa

ni la nasi ayam nya.sambalnya agak menarik

milo ais utk anak2,teh o utk bapa anak2

ni la sambalnya
*tapi syg,tak de sape mkn daa.aku rasa skit je

kfc dari depan kedai mkn tu

mknn yang biasa2 je
bole la utk kenyangkan perut
eh tapi ayam nasi ayamnya kurang masak
ada darah*pantang mak aku dan encik adam ayam berdarah
dorang mesti tak suka kalau ayam ada darah kan
tapi semua orang pun tak suka kot
owh ada yg suka,iaitu raja bersiong.huhu*lawak di pagi hari*hakhak

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Anonymous said...

Ayam golek haziqah tu mcm sedap je..tp mmg sedap pun.aku penah mkn kt kedai tu..

mrs adam said...

anonymous,
saya tak mkn pon ayam golek tu,makan nasi ayam kat situ.tp tgk gambar banner tu mmg nmpk sedap

Related Posts with Thumbnails

Photobook