24 August 2012

Haziq dan Hazeera di Hari Raya 2012

hello blog,
masih mood raya
walaupon daku selalu update lambat
mahu memriahkan suasana raya di blog
upload la gambar raya cepat.haha
padahal cite bulan June belum cite lagi
kita abiskan cite raya lepas tu cite June la
owh daku mahu catat di blog sebab daku dah semakin tua
dah semakin tak ingat.haha
so tetap catat tak kisahla lambat atau cepat
owh raya adalah untuk anak2
anak2 yang byk baju raya
dan siap beli kasut raya
tahun 2010 belikan haziq kasut murah je,buat2 pakai nak bergambar
tapi tak amik gambar pon dan dia pon tak suka pakai kasut tu
sabo je haziq tak nak pakai kasut cap ayam.haha
opss bukan tak nak pakai kasut cap ayam,tapi kasut tu tak selesa kat kaki dia
seb baik kaki kamu terima bata haziq,kalau mahu adidas ori enggak bole dong
adidas uptown bole la.haha
pas tu tahun lepas(2011) tak beli pon kasut raya sebab kasut dorang elok lagi
tahun ni haziq kate kasut dia dah tak lekat pelekatnya
so memang kena beli kasut
sebab beli nak raya dipanggil la kasut raya
padahal kasut tu jugak akan bawa g skola n g jejalan
papa n mama pakai kasut yang ada je
dah beli sebulan lepas dan dah pakai pon.haha
so kiranya ni first time la belikan anak2 kasut raya yang proper
owh daku dan suami sambut raya biasa2 je
jom layan gambar haziq dan hazeera di pagi raya

baru lepas siap,hazeera lum pakai tudung

hazeera terpejam mata la pulak

ha ni ok skit
*gambar dlm hp papa lum transfer ke netbook la pulak

duduk plak,dan pakai kasut raya
*haha.mama n papa je beria suh anak2 posing

haziq dan mak tam dan mok su

haziq dan baby haura
*entry baby haura nanti ek

haziq sedang bermaafan dengan nenek.muka serius dan insaf kan.haha

haziq bermaafan dengan papa pulak

salam pak ude
*pak ude berdiri jauh sebab dia tukang amik gambar

salam makcik2 plak
*makcik2 dorang adalah adik2 aku.haha

alamak hazeera dah ilang mood,tak dpt snap gambar dia lagi
*ngantuk kot

hazeera beraya di rumah besan nenek

hazeera tgh tengok kawan

hazeera di pagi raya
*mood dah dtg semula.haha

dah tukar baju raya lain

haziq pon photographer of the day.haha
*gambar2 dalam kamera nikon lama mama haziq lum transfer sebab lupa bawa usb

hazeera bermaafan dengan nenek

sekian cerita haziq n hazeera di pagi raya
cite lain di next entry,


http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook