02 August 2012

Nak makan aiskrim la pulak

hello blog,
turun2 dari menara
biasala orang kat booth gambar tu suruh beli gambar yg kita snap b4 naik menara
mula2 aku rasa tak nak beli
sebab masa naik cruise dah terbang RM60
utk gambar+globe
so naik menara ni tak beli kot
pas tu encik adam tengok mcm nak beli je
tapi gambar encik adam dalam gambar yg disnap b4 naik menara tu
matanya pandang atas
so dia tak nak beli la
sbb gambar dia tak cantik
tapi org tu kate boleh amik gambar lagi sekali
so amik la gambar lagi sekali
tapi haziq dan hazeera buat hal tak nak bergmbar lak
tak de mood la pulak dorang tu
sebab dorang nak mkn aiskrim
alahai anak2..bukan tak biasa mkn aiskrim kan
tapi tetap la jakun
nak jugak aiskrim
oleh kerana mahu suruh dorang bergambar
terpaksa la aku offer beli aiskrim lepas bergambar


beca utk dijual ke beca hiasan ek?

kaunter tiket

ha tengok dua2 dah dpt aiskrim

kedai souvenir,harusla tak beli.cukupla souvenir gambar je dah rm110.huhu

bile kita nak snap gambar dia tak tengok.anak2 aku mmg le mcm ni.adoi

hazeera jalan sana sini.aterr tak de kusi nak buat duduk

mama snap gambar sementara anak2 mkn aiskrim

ha tgk pagi jumaat tak ramai orang

menara tgh naik

haziq tgk menara tgh naik tu

kat sini pun ada beca

alahai adik ni kejar haziq sbb haziq ada aiskrim.kelakar dan comel ok.hihi

hazeera nak panjat2 kejap

ni pon nk snap

babai

eh nmpk duck boat la
*harus lepas ni kalau g melaka nak try duck tour ni*
duck tour ni tapi mahal skit,boat je macm biasa2 je.harganya luar biasa.adoi

ok sekian bebelan melaka yang lum abis lagi
to be continue,

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook