31 July 2012

Buffet Sarapan yang sedap

hello blog,
aceceh beria ni nak abiskan cite melaka
pagi2 sarapan di hotel prima itu
sebab dah masuk dalam pakej bilik kan
makn je la ape yang ada
memang dah tahu dari review agoda dorang kate buffet sarapan tak byk choice
tapi kitorang tak kisah pun
redha je la
tapi kan walaupun tak byk choice tapi SEDAP!
ia sangat sedap sebab rasa macam makan homemade food
rasa bihun goreng dan nasi lemak dan rendang tu ka rasa macam makan kat umah tau
rasa macam kita datang umah sedara,sedara masakkna sedap2 utk kita
kalau makanan kedai kan rasa kedai
tapi ni rasa homemade tau
peh terasa2 nak makan kat sini pulak masa tulis entry ni.huhu


haziq n hazeera mkn bihun goreng + telur rebus

tengok tu encik adam buat macam hotel sendiri,turun cafe pakai kain pelikat.sabo je la kan

cafe yang kecik je,api selesa je

encik adam makan nasi lemak dan rendang
aku amik kuih dulu,lps tu amik nasi lemak gak,manatak gemok.adoi

makan sendiri ye anak2

ni la rendang ayam yang sedap!

ha ni la tukang masak a.k.a pemilik cafe ni

*pekerja cafe ni ada sorang tu perempuan cina peramah siap datang kat meja kitorang borak2
dia la bgtau pasal jonker street tu jumaat,sabtu dan ahad je
lama gak dia kat meja kitorang
tapi dia tak nak amik gambar la pulak
dia suruh bos dia amik gambar
tu la gambar atas tu,akak tu bos dia la
tak abis2 puji si hazeera cute

nak naik bilik

lobi hotel,nmpk tak hazeera nak naik tangga tu

pak najib penah dtg sini la

hazeera tgh naik tangga

sekian cerita makanan
di malam hari tak pe kan.huhu
 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invitehttp://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook