21 July 2012

Coolblog @ RnR Seremban

hello blog,
wah sudah bulan puasa
sampai gak aku ke entry anniversary ke5
anniversarynya bulan 5 hari tu
entry keluar bulan puasa
lambat la pulaks.huhu
eh kitorang ke melaka saje
so ni cite otw,singgah RnR seremban lunch kejap
eh kitorang g melaka 24 mei(khamis)
jumaat 25mei tu haziq ponteng,huhu

kedai mkn RnR seremban,masih macam dolu2

ha ada coolblog

haziq tukar baju dalam kete
*biasa la tukar baju dlm kete haziq dah biasa dah.hehe

haziq tak de mood.tadi tdo papa n mama kejut ajak makan
*dah la budak ni tak suka makan

hazeera pun bgn tdo
*tapi hazeera cool.tgk siap buat peace lagi

mari kita beli coolblog*coklat oreo

yang haziq pegang tu coolblog strawbery

ha haziq dan hazeera dah ceria
*nak tahu sebab ape?sebab DPT GULA-GULA la.ewah2


owh coolblog ni rasanya ok la,bole la
hurmm tapi aku lebih suka krusher oreo kfc
coolblog dah cuba,each a cup pun dah cuba
emm..kalau banding dua2 ni lebih kurang je,tapi aku still suka krusher oreo kfc
kalau krusher oreo kfc beli 2 minum terus pun boleh,sgt sedap ok!
emm pas ni malas la nak beli coolblog or each a cup
nak beli krusher kfc je.huhu

 

p/s:disebabkan bulan puasa,entry berkaitan makanan akan keluar waktu sahur/berbuka.
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook