17 July 2012

17072012:Happy 4th Birthday Haziq

hello blog,
17072012 selamat hari lahir kepada hero kecil tersayang
muhammad haziq bin muhammad adam
semoga panjang umur,murah rezeki
dan menjadi anak yang soleh






hai setiap tahun tertunggu2 tarikh 1707 dan 2811
mcm2 idea nak beli kek dan sedia goodie bag
eh ni baru 2 anak.huhu
cite kek dan goodie bag lain entry ha
sekian
         


nota kaki:alhamdulillah haziq n hazeera baru dapat sepupu baru,lahir 16072012 sehari sebelum besday haziq 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

Cho Zila said...

happy birthday... cantik tarikhnyer yerk.. semoga jadi anak soleh yang menjadi kebanggaan ibu dan ayah...

AnneRaini said...

happy besday Haziq...jgn nakal2 ye..

fieda sy nak tny sikitlah. Kat lokas makana tu ada burger bakarkan?Ramai tak orang beratur. Teringin nak makanlah sblm puasa ni.

mrs adam said...

terima kasih Cho Zila

mrs adam said...

Anne,
tq,nakal sudah semstinya.haha-->haziq

a'ah kat lokas makana tu ada burger bakar,kalau dtg awal tak la ramai sgt beratur,hari tu saya beratur dlm 30minit la,dari kul 7.tapi kalau nk dtg burger bakar tu better tel /check fb dorang kadang2 dorang cuti

Related Posts with Thumbnails

Photobook