24 July 2012

Hotel Prima Melaka

hello blog,owh dah sampai melaka
check in di hotel prima saje
pilih hotel ni sebab murah dan baru.haha
sbb bila baca review2 hotel lain
ada kate hotel buruk la,katil kepam la,air tekanan rendah la
sebenarnya nak hotel naza talya.tapi semua penuh
emm amik je la ni
RM121 family deluxe termasuk breakfast
murah je,hotel budget katekan.huhu
book via agoda
cepat dan pantas.eh tetibe

dh sampai,haziq buat mcm umah sendiri,g panjat sofa dr tepi,nmpk tak tu

hotel ni baru 6 bulan beroperasi,lift pun lum siap install daa
*tak pe naik tangga,diet.huhu.1 tingkat je

ha hotel ni di tgh2 bndr melaka,bndr yg style lama2 ni

katil pun nk amik gmbr.biasa la

eh ni pun.

lampu tido je ada.ni gambar siang

besar la,boleh muat lebih 4 org ni.haha

balconi kecik

balconi ni agak bahaya

haziq testing katil dia

meja tu ada tepon,haziq siap ty bole telepon nenek tak

test kusi lak.berebut.biasa la tu

tv tepi dinding.ada astro

lampu dan hiasan dinding

laki ku baling kunci.bole tak nak amik brg dlm keta lupa bawa kunci .g bw hp.haha
*tak pe bole amik gmbr bw hp

bangunan baru
*lakiku kate dulu tapak hotel prima ni adalah pejabat agama islam melaka
**tak tahula betul ke tak,tapi laki ku kate dulu pejabat agama kat sini la

hiasan di depan cafe

114 no biliknya.tu pon nk bgtau.haha

bahagian tengah2 hotel tingkat 1.bau bangunan baru.haha

katil queen

review aku:
bole la utk harga rm121 kan
termasuk breakfast yang sedap rasa homemade
selesa je
remote aircon rosak di tgh mlm,dorang dtg bagi remote lain
mcm masuk hotel sendiri sbb tak ramai org.haha
tapi lift lum siap.hihi
owh rasa baik g 2 hari 1 mlm je,sbb kalau 3hr 2mlm,nt srpn kat situ 2 hari mcm boring je sbb pilihan sarapan skit je
gambar cafe n mknn next entry je
 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

AnneRaini said...

tak pernah sy gi melaka tido sana..Dulu2 kalau pergipun tido rumah cousin.

mrs adam said...

saya pun ni first time tdo hotel melaka.haha.selalu g hari je melaka ni,sbb tak jauh sgt kan

mummY daniSha said...

hehee..sy org melaka..ni dekat jalan bunga raya kan...

mrs adam said...

ha yela tu.jln kee ann off jln bunga raya,jln kaki je g bgnn merah.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook