27 July 2012

Naik beca di Melaka

hello blog,
adoi entry melaka byk
masa nak membebel tak byk
daku mahu exam.huhu
jom naik beca
ada je yg offer RM15
tapi laki ku dia yg nk pilih sendiri
dia kate nak pilih pakcik2 yg bw beca
bg rezeki kat org tua
ape2 la encik adam

sebelum bertolak bergambar kejap

ni pak cik beca tolong amikkan

gambar ke2

ha beca ni ada mp3 tau.huhu

ni la beca yg lain,tak ingat bile masa aku snap.haha

byk muzium2 yg dilalui masa naik beca tu

snap masa beca sedang berjalan.hihi

singgah di melaka cruise kejap


naik beca ke A Famosa,pas tu ke Melaka Cruise
pas tu balik semula ke bangunan merah
RM20,ok kot.tapi kalau aku mesti nak pilih yg RM15 tu kan.haha
eh encik adam bagi RM30 tu
emm..nak naik kete kudagak,tapi mcm tak de lagi je
ke daku yg tak tahu
orang melaka,kat mana nak naik keta kuda ek?

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

mummY daniSha said...

hehee.....org melaka pun x pena naik beca tau haha....dulu kat area Dataran Pahlawan ada kereta lembu..tp skang x sure ada ke x...keta kuda x sure..kalau kuda adela..dekat zoo melaka hehee

mrs adam said...

alamak,sebenarnya saya nak tulis naik keta lembu tapi tertulis keta kuda lak.haha.tu la plan nak naik kete lembu tapi kat dataran pahlawan tu tak de pun...dataran pahlawan kan dah jadi shopping complex.huhu

biasala la kan,kalau beca kat puchong pun maybe saya tak naik gak,kat negeri org naik la best kot.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook