25 April 2012

Tutti Frutti Mydin USJ ada 2 kerusi je?

hello blog,
aku baru 3 kali makan TF ni*jakun je aku ni.huhu<>
ni cite kali ke 2 makan
kali pertama gambar terdelete oleh anak2 aku.huhu
so gambar kali ke 2 ni naseb baik dorang tak terdelete.huhu
kali pertama pergi ngan hazeera
kali ke2 pergi berempat
so masa pilih2 frozen yogurt n topping tu ngan haziq la
hazeera duk ngan papa
haziq buakn main suka
dia request cawan pink lagi
aceceh cawan hijau sudah haziq
*tapi masa kali ke3 makan dia dapat cawan pink la(ni lain kali cite ye)
memula aku macam tak sure ade ke tak TF kat mydin ni
rupa2nya mmg ada
tapi kecik ke
ada 2 kusi je
masa aku beli tu ada makcik ngan anak dia beli
pas tu makan sambil jejalan tgk hp
*maybe sape beli TF kat mydin ni mmg buat style macam tu kot.huhu

ha mesinnya pun tepi tempat lalu lalang je
*tapi ada staf jaga la

no cawan oren ye
*kat ioi pun xde cawan oren
**yang aku penah nmpk kwn aku kat BP sana ada makan TF cawan oren

haziq muka gembira

ha dua2 anak2 aku duduk troli smbil makan TF
*aku kalau shopping bawa 2 troli,boleh duduk sorang satu,mana taknya bil panjang.haha
**ala beli kat mydin,murah2 je kot

masa first time makan berdua kena RM17++(kat ioi)
masa kali ke2 ni aku amik byk skit la sebab makan berempat kan,tapi kena RM17++ gak(lebih 30sen)
mcm pelik sebab aku rasa amik lebih harga lebih kurang*aku rasa je la
**penimbang yang timbang.hee

harus ada strawberi
*haziq n hazeera ni suka strawberi

eh ada keje kosong di TF mydin usj ye.hee

kiosk TF yang sempoi biasa2 je

bahagian dalam*sempat je aku snap.haha

haziq nak abiskan

emm makan berempat lagi best dari makan berdua
walaupun satu mangkuk kongsi 4 orang sorang dapat sikit berbanding satu mangkuk kongsi 2 orang sorang dapat byk
tapi feeling dia lain ye
aku lebih suka makan berempat.hee
eh macam tu jugak kalau makan kfc,kalau mkn sorang2 bosan.huhu
buat entry ni terus teringin nak TF tau!


nota kaki:hati2 tau TF kat kl(kat area zoo sana) penah kena rompak,kwn laki aku cite.sebab masa kena rompak tu dia satu family tgh mkn TF.huhu

2 comments:

Sharinginfoz said...

dah lama gak tak makan benda alah ni

mrs adam said...

saya rase nak makan setiap bulan.haha

btw thanks Sharinginfoz komen blog saya yang tak seberapa ni.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook