05 April 2012

Makan-Belajar-Bermain-Menyepah-Tido

hello blog,
jom letak gambar haziq n hazeera lak
aktiviti biasa je
haziq tgk youtube cartoon makan tembikai terus request tembikai kat aku
dah berapa hari baru jumpa tembikai
suka la tu

haziq rindu puting,berangan dalam playpan.ntah ape2
kamu tu dahh besar la haziq

tgh mood nak membaca-ni gambar awal feb
*skrg mood dia nak beriqra' lak-awal april

menyepah.diorang buka laci dan keluarkan semua majalah pa ma aku
pas tu diorang selak satu2 cari slot yang cerita kanak2 ada gambar kartun tu .suh aku baca
*adoi.kacau mama study tul la
aku suh diorang bukak semua,baru aku baca.pas penat diorng bukak2 majalah tu.diorang boring dan tertdo.huhu.selamat aku

ha tertdo pun!

emm mcm ni la kena layan diorang hari2
lain hari lain mood
lain aktiviti.lain radang
skrg ni asal petang je main beskal
almaklumlah dua-dua dah ada basikal
tapi aku suka diorg min basikal petang2 sbb malamnya diorang akan penat dan senang tdo.haha



nota kaki:best jugak duk umah jaga anak ni.huhu

2 comments:

mama maman aka yana said...

dah besar nih cara menyepahnya lain lak kann.. huhuhu.. maman suka sepahkan mainan.. penat nak mengemas mainan dia je la.. kekadang dia kemas gak bl mama bising2..:)

mrs adam said...

mainan pun dorang sepahkan.senang kate dorang rase 'tak best' kalau nmpk umah kemas2.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook