24 April 2012

Akan Datang!Pasaraya Terbesar dan Moden di USJ

hello blog,
pas makan kat Aroma Thai
terus gerak ke mydin usj
tetibe ternmpk giant sebelah mydin tu dah roboh
wah.laki aku kate 'eh giant dah roboh la,penangan mydin'
aku pun tanya laki aku'eh mcm mana dengan pekerja2 giant tu ek'
aku pun tak ingat la ape laki aku mengarut jawab
*laki aku tu suka wat lawak,tak payah tengok maharaja lawak sebab laki suka wat lawak
kadang2 geram gak,org tgh serius dia wat lawak
aku pun mmg fikir giant usj tu dah bankrup sebab tak laku kot
tibe2..
bila lalu betul2 depan giant yang dirobohkan tu
ternampak...


'Perhatikan Ruang Ini
PASAR RAYA TERBESAR DAN MODEN DI USJ
AKAN DATANG'

hah amek ko
giant nak dibesarkan rupanya.haha
terus aku amik gambar sign board depan giant tu.huhu
ok tajuk entry ni sama dengan sign board di atas ye.huhu
emm tak tahu la giant boleh ke tak nak kalahkan mydin tu.haha
ok dah jom g mydin

dah sampai

budak berdua pegang tangan

abis shopping haruslah dorang nak main kete lak
tapi haziq ni mmg nak kena
aku masukkan token dia duduk 1 minit je dalam tu
pas tu dia keluar,biarkan je kete tu bergerak2 tanpa ada orang
membazir ok!
pas tu kat segamat pun dia buat mcm tu gak
so lepas tu bile ke tesco aku tak bagi dia main
main naik je,tanpa masukkan token
kena ajar skit dia tu,kang kalau biar makin dia buat plak

dia duduk kejap je dalam ni

hazeera yang muka beria

aku ada rakam hazeera main kete
kete sebelahnya haziq punya tapi dia dah keluar
nanti bile haziq nak naik kete aku akan tunjuk video dia naik kejap je pas tu turun
ok dah anak2
mama nak makan TF lak,


nota kaki:giant lebih mahal dari mydin.*pendapat aku la

2 comments:

Atia Adina said...

giant ngan maidin kat usj tu memang pelik.....suka sangat menunjukkan kedengkian sesama mereka.....dulu iklan besar2....bandingkan harga kami....dua hypermarket tu duk compare harga sesame mereka...apa da....

mrs adam said...

haha.memang.dah ler dua-dua tu sebelh-menyebelah sebab tu iklan besar2 kot.tapi kalau saya selalu pergi/lalu tengok giant car park selalu kosong.hee

Related Posts with Thumbnails

Photobook