26 April 2012

Mr Nasi Ambang

hello blog,
aku pun tak ingat la mana aku dapat tahu pasal Mr Nasi Ambang ni
yang aku tahu ada ada like page fb dia
macam sedap je
tapi mula2 tu tak penah rasa pun
kadang2 kat fb dia buat giveaway,kita like je status dia
esok boleh claim free nasi ambang
kat kedai dia
aku penah like dan patutnya dapat la nasi ambang free tu dua
tapi esoknya lupa la pulak nak g ambik
tapi nak ambik pun jenuh gak
Puchong--->Damansara Utama sana
emm bile ntah nak merasanya
kadang2 dorang buat kuiz la.hadiahnya nasi ambang
sekali..
pada suatu hari balik dari kelas
masuk2 kete je haziq terus tunjuk..

'mama papa beli ni'

hooyeh nasi ambang Mr Nasi Ambang

close up skit plastik dia

*sila terpengaruh dengan MNA(Mr Nasi Ambang) ni ye
sebab dia iklan kat fb
pas tu selalu jual pakai van kat putrajaya dan tv3 one utama
artis2 pun ada beli (sebab dia post kat fb MNA ye sebab tu aku tahu)
dan masuk JJCM TV3 jugak..
huhu
*gile terpangaruh iklan aku ni.hakhak

nasi ambang biasa RM5

nasi ambang special RM6*ada mee

owh rasanya memang sedap
kalu teringin boleh la beli lagi,hee
emm..dia bukak tengahari je kot
11pagi sampai 3ptg
masa laki aku g beli ni dah kul 2 lebih,dh nak abis dah
sebab tu dapat sebungkus je nasi ambang special tu
*wei nak tahu tak masa aku kelas laki aku bukak fb
nampak MNA ni up status,tu yang dia terus g damansara utama sana
baru g amik aku balik kelas kat tu.hakhak
*best2
kalau aku sendiri mintak ntah bile dia nak beli kan.
so bile dia sendiri teringin ,dia g beli.haha.hoorey
ni alamat dia:

No3B,Lot 859
Jln Masjid Sungai Kayu Ara
Damansara Utama,PJ




nota kaki:kalau sebut nasi ambeng,hehe

2 comments:

AnneRaini said...

fieda belajar lagi ke?

mrs adam said...

a'ah kite belajar lagi.tahun depan insyaAllah abes

Related Posts with Thumbnails

Photobook