19 April 2012

Tutorial:Cara hilangkan gelap bawah mata

hello blog,
bertemu lagi kita di segment tutorial by hazeera adam
hari ni saya nak bagi tutorial
iaitu cara2 menghilangkan gelap bawah mata
caranya senang saje
ambil timun,potong 2 slices dan letakkan di atas mata
rehatkan mata lebih kurang 10 minit
ha..senang kan

letakkan di atas mata macam ni ye

ha saya rasa ramai dah tahu tips ni
saje je saya nak bagitau jugak
*tapi kan ni saya tak buat pun,timun tu berada atas mata saya 30saat je,sempat mama saya snap
mama saya yang buat,pas dia buat baru dia bagi saya timun dia tu sebelum buang
sekian,



nota kaki:mama saya kate eye-roll garnier tu tak bagus.bila la nak abis




Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook