20 July 2010

: : sifat jahat : perampas suami orang : :

hello blog,
hari yang terang,matahari keluar menjalankan tugas,huhu
hari ni aku nak tulis pasal perempuan perampas laki orang,
opss ni blog aku suke hati la aku nak tulis ape sebab ni adalah pendapat aku
so siapa2 yang pro atau sokong perempuan perampas laki orang boleh tekan butang 'X' kat hujung sebelah kiri ok.huhu
emm alhamdulillah bukan la perempuan tu merampas laki aku*minta dijauhkan,selisih malaikat 44*
tapi aku cukup tak suka pompuan single ke,andartu ke,janda ke,sape2 la yang ada hubungan ngan laki orang
weh pikir la pakai kepale hotak,kalau lelaki tu laki orang janganlah menyebok
ish desprete sangat ke.emm..aku pun tak tahu la nape tapi aku memang benci gile pompuan perampas
yela kalau nak kate lelaki tu gatal ok fine,tapi yang ko pompuan tu dok melayan ape hal?
bertepuk sebelah tangan tak kan berbunyi
so di harap2 kepada semua kaum wanita(especially yang single),
janganlah ada hati dengan suami orang ok
yang kaum2 isteri pula jagalah suami anda baik2,suami anda adalah hak anda bukan hak pompuan gatal
hehe.ntah ape2 entry aku hari ni..
emm macam ni :aku terdengar cerita pasal kawan kerja adik aku wat hal ngan laki orang,dah la isteri lelaki tu tengah pregnant,siap cakap lagi ngan isteri lelaki tu harap terima dia.ayoyo.aku dengar je dah geram.lagi la tuan punya badan.aku tak kenal siapa,tapi aku kesian ngan tuan punya badan dan aku geram ngan pompuan gatal itu.so aku luahkan la kat blog ni..huhu..
*kalaulah semua orang baik*tak de perampas dan pengganggu rumah tangga orang ek
ape2 pun sama2lah menjaga rumahtangga masing2..doa banyak2..minta dijauhkan dari matapetaka itu..
ok kesimpulan dari entry ini:jangan jadi perempuan perampas yang akan disumpah seranah oleh semua orang
emm...hari ni dok ade gambar la yek..cuma terasa nak letak gambar...

~emm...macam nak makan ni je~

emm..macam sedap jek ni..huhu..tapi bukan hari ni la kot sebab hari ni nak masak kari as request by my husband..
sekian bebelan saya di petang hari,



nota kaki:buat baik berpada2,buat jahat jangan sekali

10 comments:

CikLilyPutih said...

tapi suker perampas tapi suker GCB memang sedap oo. dah makan dah semalam.. terbaek!

mrs adam said...

ish ni yang terasa nak makan GCB ni.tungguuu...

fiqa syafiqah said...

best sye ska blog ni....best nya GCB lpr la plak...

mrs adam said...

fiqa,
tq.hihi.GCB dah xde la.lgpon mari kita banned mcd

Anonymous said...

Sedihnya....saya tengah tunggu hari utk bersalin...suami saya curang dengan seorang anak dara yg kononnya bersama2nya untuk cari keredhaan Allah....

mrs adam said...

Anonymous,
Kesiannya awak,semoga tabah hadapi dugaan,doa banyak2 ye.setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya

Anonymous said...

Sy baru d ceraikn pasal ank dare tu yg merampas suami sy.. ank2 kecil2 gi.. sekse nk mulekn hidup sbg ibu tungal..

mrs adam said...

anon,
sedihnya dgr cite awak,sabar ye..insyaAllah ada hikmah disebalik apa yg berlaku

Anonymous said...

sedih nye..saya pon bru sbulan 2 ni asben buat perangai dngan rakan sekerja..pompuan gersang tu bru diceraikan..terkantoi sy baca wasep dia..ptut laa asben sy asik mrh2 sy ngn anak2..mengigil tgn sy baca wasap tu..hanya Allah jer yg tau..x sngka si pompuan boleh wasap mcm tu skali..sy pon geli nk baca..yg buat sy kecewa sy kenal baik dgn pompuan tu..Alhamdulillah jodoh kami pnjng lg..suami pon da mnta maaf dan menyesal..sy kenal suami sy..sy tau suami sy mcm mana..sy harap pompuan diluar sna jgn la terlalu mengedik sgt dgn suami org..sbb alasan suami sy pompuan tu lembut2 manja..plezz..bkn dpt pahala pon..bertambah dosa jer..jaga laa maruah kita sbagai wanita..

mrs adam said...

anon,
kesiannya awak,semoga tabah ye,doa byk2 minta Allah selamatkan rumah tangga awak,sebab doa senjata org mukmin

Related Posts with Thumbnails

Photobook