09 July 2010

: : bila anak demam : :

hello diary,
hazeera demam semula,makin teruk tak baik2
so kena pergi klinik
sian tengok dia muka pun tak larat
tapi gambar lum masuk pc lagi
bila anak demam,parents yang tak tido
selalu kalau anak demam,aku akan:
-telefon mak kat kampung tanya ape nak buat
-bagi makan ubat
-jelom kepala pakai air asam atau air biasa
-pergi klinik
: :
: :
: :
haziq pun selepas 6 bulan demam tiap bulan,dah besar dah tak demam
tadi doktor tu kate"anak2 umur hazeera(7 bulan) sampai ke 2 tahun memang biasa demam"
so tak payah la risau2 terlebih,risau sikit2 je.huhu
ape2 pun yang penting kena ada simpanan ubat demam.
malam tadi hazeera tu macam sesak nafas sebab hidung tersumbat*adoi mama cuak gila*
emm...kul 5 nanti jangan lupa bagi hazeera ubat ok!
hari ni nak letak gambar2 haziq dan hazeera masa bulan mac lepas,baru bluetooth dari hp adik aku daa

~masa ni haziq botak~


~masa ni hazeera baru pandai meniarap~

semalam dah tanya nama kete merah kat atas tu kat papa haziq tapi sekarang aku dah lupa la ape nama kete antik tu.huhu.laki aku tu kan ensiklopedia bergerak aku.huhu
kete antik tu nmpk dekat2 lawa,bila kat gambar tak lawa la pulak.
sekian laporan hari jumaat saye,



nota kaki:sikit2 telepon mak

3 comments:

Tupperware Lover said...

kalau anak demam or tak sihat, mmg rasa tak best. nak gi keje pun rasa tak sonok kan? kalau saya selalunya mmg buat stok paracetamol ngan voltaren. so dua2 bagi serentak. lagi cepat demam kebah sebab dua tindakan ubat serentak. mmg takkan overdose sb ni my dr yg advise.. dua2 tu brands dan jenis lain. voltaren tu masuk kot montot anak, paracetamol bagi makan. tapi make sure voltaren tu beli yg kids punya takut terbeli yg adult. :) semoga cepat sembuh :)
jom! jenguk katalog tupperware pra ramadhan murah2 sangat dan segala macam sale yg ada di blog saya :) comey2 belaka :)http://tupperwarefactory.blogspot.com

mrs adam said...

bagi ubat makan ok lagi,kalau bg thru montot tu susah skit.huhu

armouris said...

info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

Related Posts with Thumbnails

Photobook