17 July 2010

: : 17/7/2010-Happy 2nd Birthday Muhd Haziq! : :

hello diary,
hari yang indah,
hari yang mama tunggu2,
hari jadi putera sulung mama!
alhamdulillah haziq dah 2 tahun!muah2 untuk anak mama
hari ni papa balik bawa cupcake yang mama order ok..nanti mama tunjuk kat sini.huhu
tadi mama tengok cupcake haziq dah ada kat baking lover ni.yeay!tahun ni mama order edible cupcake pulak...
haziq dah 2 tahun,maksudnye dah 2 tahun la aku menjadi mama mithali.ehem
adoi mama tak leh nak wat entry lama2,sebab birthday boy mahu menguasai laptop ini.tolong!!!
huhu.semoga putera sulung mama menjadi anak yang soleh,cemerlang dan gemilang.mama and papa love you so much






~haziq newborn~


~haziq before 1~


~haziq in nenek's house~

sebenarnye mama nak letak picture haziq sampai 2 tahun ni,tapi lum edit daa.emm hari ni gambar2 ni je la ek..
sekian,salam hari jadi,


nota kaki:tambah umur,tambah kepandaian ok

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook