08 July 2010

: : Minggu Perkasa Putra : :

hello blog,
adoi hari yg penat berjalan ke sana sini
hari ni jom kita cerita pasal upm
Minggu Perkasa Putra ..tu dia...nama minggu orientasi
kalau ukm dulu Minggu Mesra Mahasisiwa(3M),kalau uia ta'aruf week..
emm..selepas kenduri malamnye terus bz mengemas sbb adik aku nak daftar upm
muka dia pun penat je al-maklumlah pengurus majlis.huhu
kitorang sampai dalam kul 1 lebih,dah tak ramai orang
ni la muka pelajar baru upm

~aku suh dia kuruskan badan.huhu~

ni la aksi2 kami berempat sementara tunggu adik aku ni wat saringan H1N1,dulu masa aku xde H1N1 lagi ok.dah la masa tunggu tu family chinese sebelah kete kitorang cakap kitorang muda lagi apesal hantar anak masuk u,padahal hantar adik ok.aku cakap aku je muda laki aku tua.hahaha.*kembang la laki aku orang kate dia muda*


~rajin kan laki aku watkan anak air~

yang ni pula pemandangan2 upm yg aku amik.harap maklum ler snap hentam keromo.huhuhu.mula2 amik gambar depan dewan pas tu amik gambar depan hostel pulak.dah la kolej akhir.kolej 17 ok.dari dewan nak ke kolej siap sesat2 skit.


~kolej nampak baru~ 

yang ni pula gambar dalam bilik.aku naik tolong angkat beg,siap bawa haziq.hazeera tinggal ngan papa die.tengoklah bilik dia macam rumah sewa.sangat berbeza ngan bilik ktsn aku dulu.huhuhu.haziq sempat alihkan meja sofa dan check singki lagi

~pemandangan dari tingkap lawa la jugak~

sebenarnye dari fakulti ke kolej diorang sediakan bas.reason tak bagi kete masuk:elakkan kesesakan.tapi kitorang buat suke hati je masuk.hahaha.*tak kantoi ok*emm tengok adik ajk minggu orientasi tu sangat bersemangat dan berdedikasi menjalankan tugas*mesti pelajar tahun dua,sbb aku pun jadi ajk masa tahun dua.*hahaha.ni agakan je ok.ape2 pun ko sarah jangan malas belajar kat sana.
sekian selamat malam,



nota kaki:fakulti dia sebelah hospital serdang

2 comments:

ღnFashyaღ said...

adik ko dpt kos ape fida?

mrs adam said...

biomedic

Related Posts with Thumbnails

Photobook