16 July 2010

: : Nasi Beriani Gam Putrajaya,sedap tapi...: :

hello blog,
yeay!dah jumpa usb....huhu ada je dalam bekas stationary atas katil tu tapi tak cari betul2
husband balik konon  nak carikan,padahal dia tanye2 je "kat almari dah cari?dalam beg?atas katil?"
emm last2 saya yang jumpa sendiri!yeay!happy!!!
ok hari ni saya nak cerita pasal "nasi beriani gam putrajaya,resepi asli batu pahat"
owh tu tagline diorang tulis kat signboard,kedai dia terletak di tepi highway kajang-puchong
before this beli tapau je,makan kat umah memang sedap!
alkisahnye hari tu kitorang dah lapar terus makan kat situ
emm...tapi lebih baik tapau sebab pekerjanya tak ade PR.PR failed!
menyampahkan la.tak mesra pelanggan langsung.huhu
lepas ni memang tak kan makan kat situ la.kalau terasa nak makan tapau je ok.
masa beli tapau tu rasa sedap je makan,tapi masa makan kat situ tak sedap pulak
*mybe sebab psycho pekerja2 tak de PR*
kesimpulan pasal nasi beriani gam putrajaya:
#nama kedai gempak,tagline beria
#kedai biasa je,harga mahal macam restoren high class
#pekerja warga **don ok!(macam makan di negara orang)
# nasi beriani dan kamping kampungnya sedap!
#air tersenarai banyak kat menu,tapi bila order semua tak de
ok ok..tu je la komen saya pasal nasi beriani kegemaran suami saya tu.opss saya pun gemar juge
emm...lain kali jangan makan kat situ.tapau boleh le!
layanla gambar2 tak seberapa ni


~berderet periuk besar~


~abaikan model lakiku itu~

sekian laporan,


nota kaki:macam mana resepi asli batu pahat boleh ada kat highway kajang-puchong tapi namanya putrajaya?huhu

6 comments:

CikLilyPutih said...

memang services diorg cam poyos..

mrs adam said...

tahu tak pe,dah lah mintak order air macam paksa orang nak pilih air ape.suh pilih cepat2.nyampah sey

Sumijelly said...

hei...kak sumi pernah g beli kat situ..
memang tmpt x semengah tul...
mahal nak mampus..x SEDAP la..hahaha
tp suami kak sumi kata SEDAP...apa la tekak dia (kes x moh g beli lagi la ni)

cuba la baiki kedai tu kan..mesti ramai yg dtg kan??

Sumijelly.com

mrs adam said...

ha tahu tak pe,kedai buruk harga mahal.tapi tegok bisnes diorang macam ok,sebab selalu nasi beriani diorang habis je.laku la tu.

zailamohamad said...

thanks for sharing
Zaila selalu teringin nak makan kat situ tp setakat ni xpernah berkesempatan lg
hehehehe

mrs adam said...

kalau lalu kat situ memang terasa nak makan tengok signboard n tagline dia tu.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook