18 July 2010

: : Best sangat ke I-City tu? : :

hello blog,
hari ahad cuti umum..yahuuuu
emmm tapi ade sesetengah negeri ahad adalah hari bekerja ok
emm..best ke I-City tu?
tengok gambar kat internet macam best je ada lampu2
jadi kalau nak tahu kena lah g sendiri..
ape lagi setelah pergi..pendapat aku adalah:
*masa pergi tengok lampu2 macam best je!
*excited masa masuk kawasan I-City berlampu tu
*kereta banyak gak masuk walaupun weekdays(kitorang g selasa lepas)
*tapi aku masuk RM1 je,apesal orang lain cakap RM2 ek?memang kat signboard masuk tu tulis RM1,weekend pun diorang tulis RM1,ke diorang tukar signboard ke RM2 bila weekend?huhu(tapi tak sempat nak snap gambar signboard tu la)
*tapi..tempat parking tu,adoi lum wat proper lagi,ade sikit je yang tar ok,yang lain lum ok..tanah2 tak rata..
*lampu2nya menarik..memang best la lampu2 tu
*tapi..di situ sekadar lampu2 menarik je,tiada lain2 lagi yang menarik selain lampu2 tu
*semua orang datang amik gambar
*tak suka:tanah tak rata,kalau bawa stroller memang tak sesuai la
*kesimpulan:I-City adalah tempat2 lampu menarik,pergi bawalah dslr kamera
*sesuai untuk:tempat berdating,photogapher asah bakat

^^otw ke I-City^^

^^susahnye nak amik gambar Haziq^^

^^bila papa/mama pegang tangan,haziq cakap "lepas,lepas"^^

^^ada penjaga tiup wisel kalau dekat2 kwsn lampu tu ok^^

^^cantik merak ni^^

^^binatang2 berlampu^^

^^percubaan nak amik gambar 1 family sendiri^^



encik adam kate"kenapa diorang wat I-City?tak membazir elektrik ke"huhu.ntah ape2 la laki aku ni.biarlah bukan dia yang bayar bil letrik pun.huhu.ape2 pun thank you la encik suami kerana pergi je mana2 yang isteri request.yela kalau tak muncung kedepan.huhu.perasaan lepas balik dari I-City:penat layan kerenah haziq
sekian laporan saya,


nota kaki: kak sumi pergi la I-City pulak lepas ni.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook