10 July 2010

: : macamlah dia model : :

hello blog,
hai sabtu yang indah
hari yang indah jadi belum indah sebab hazeera demam.adoi
'macamlah dia model'..'dia' merujuk kepada haziq
haziq ni selekeh sey tak bagi mama dia amik gambar dia
siap nangis2 lagi.sebab tu kebanyakkan gambar adalah gambar candid
dia tak nak posing depan camera langsung!
tengok ni dia nangis ngamuk2 tak bagi amik gambar die!menci sey!

~haziq ko dah sign kontrak model blog mama,so no choice la yek.*ayat paksaan dari mama*huhu~

hazeera so far ok je kalau nak snap gambar die cuma haziq la nnt nak amik hp aku pulak.adoi.susah tol.yang ni nk letak gambar hazeera BF.emm jarang2 je leh snap gambar die bf.


~cepat baik ye anak mama~


adoi tak leh nak taip bebanyak.hazeera asik je merungut2.mybe badan tak sedap.si haziq pulak congquer pc ni nak tgk youtube dia.memang sey!
sekian laporan,


nota kaki:susah bagi hazeera makan ubat!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook