21 January 2013

Sambut Besday Hazeera @ Smart Soleh

hello blog,
alkisah mula2 ingat 28 nov dah cuti sekolah
tapi smart soleh tetap bukak
skola sampai 30 nov
yela kan yuran bayar full,kalau ikut cuti skola gomen belas2 hb je dah cuti
tapi dorang kate skola je
aku ok je
tapi tu la kan besday hazeera kena beli kek besar skit la
alkisah aku dah beli kek kecik je,beli kupon sebab tu la awal
tapi sebab nak sambut kat smart soleh jom order yang lain
kebetulan pulak 28hb jugak adalah jamuan perpisahan smart soleh
buat la sekali besday zeera

hazeera dah bukak tudung pulak


besday girl buat muka comel nampaknya

terima kasih kawan2 smart soleh

haziq pon pakai topi tu
*masa besday haziq,hazeera ada sebelah
*besday hazeera haziq ada sebelah pulak

tq teacher2 smart soleh uruskan hazeera potong kek
*alkisah aku keje,laki aku je g smart soleh tangkap gambar

hepi besday hazeera!

owh dua-dua potong kek rupanya

aik papa interprem,tq suami teacher farah tolong amikkan gambar

kawan2 smart soleh

semua masih gigih ke sekolah walaupon dah 28nov

biar teacher la tolong


senyum

kawan2 lagi

hazeera buat ape tu

la pulak,nape tangan dorang dua2 kat atas tu

lamanya nak dapat kek

haziq mmg suka dessert

besday girl


sekian,
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook