02 January 2013

Haziq first handwriting ABC

hello blog,
mari letak gambar

lukisan haziq,muka orang dan tepi tu mcm lampu isyarat ye.haha

ni la first time haziq tulis abc sendiri,aku tak suruh pon
dia yang nak tulis abc sendiri,sebab kalau aku suruh dia tak nak,dia pressure
so biarkan je,bagi dia kertas je,pandai2 la dia nak buat ape
tak sangka kali ni dia tulis abc lengkap lak,cuma biasala ada terbalik2,mcm huruf J tu
ok la tu.congrate haziq!@4years 3months

hazeera

haziq

mmg suka stereng ye

masa ni kat taman tasik cyberjaya

main bola.rajin beno zeera nak pakai tudung,tapi lepas tu bukak jugak.huhu

bunga @taman tasik cyberjaya


itu je,

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook