30 January 2013

Foodcourt Tesco Bandar Bukit Puchong

hello blog,
hooyeh foodcourt tesco baru ni best
tak la teruk mcm tesco lama tu
syukur2
bole mkn kat sini kalau mls masak.haha
dekat ngan surau lak tu

bawal grill sambal

ni pon grill gak,ikan ape ek,tenggiri ke pari ek.gitu la

nasi campur tu tak penah try lagi

nmpk tak chatime

kat situ ada jual kaya ball dll,tak ingat ape,tak penah beli lagi

ayam penyet pon ada,suka sayur2 n ulam2 dia!


penah makan nasi lemak n nasi ayam(menu anak2)
sizzling mee n nasi goreng pataya paprik spesial,pedas gile
emm..tapi yang best ialah ikan grill tu
so menu yang best pada aku dan encik adam ialah ikan grill sambal tu
even adik aku pon suka tu,


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook