01 January 2013

Mari berCotton On!

hello blog,
ewah2 cepat betul masa berlalu
dah 2013
jom sambung entry
online shopping di cotton on
hooyeh free delivery

harus amik gambar,datang dari singapore ni.haha

3 kasut dan 1 cardigan je

rm6,rm15,rm15
*haha best gile beli kasut online harga pasar malam

gambar dari website tu
ni rm15

ni rm15 jugak!


mula2 aku takut nak beli
buatnya tipu ke
dah la offer gile2
yela harga sebenar rm69 la rm79 la ,rm99 la jadi rm15
nak abiskan stock kot
lepas tu free delivery lagi
sekali tgk 2 hari dah sampai singapore-->puchong tu
ish tak tipu
jom beli lagi
haha

lama usha,hari last free delivery cepat2 order

fedex akan update kat email brg kita dah sampai mana.best tu

kali ni beli 2 kasut,2 cardigan,2 blouse,2 peplum top
*hooyeh!

beli warna itam n warna cream

beli warna oren n ungu,yg ungu bagi kawan aku

rm15 je

beli ni pakai ngan cardigan ye,2 corak satu lagi bg kwn aku



kenapa aku beria beli
sebab harga2nya rm5-rm15 je
hahaha
best2
ish bile nak ada free delivery lagi ni


 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook