26 January 2012

Sesi latihan bola bersama Pak Uda

hello blog,
ni cerita tahun lps
boleh la,bulan 12.ok ape.lum basi lagi.haha
mak ndak belikan bola angry bird sorang satu
aterr anak2 aku ni beli barang semua dua
mak oi.siap mak sedaranya nak belikan barang pun dua jugak la
naseb la ye adik2 aku
*eh nnt adik2 aku ade anak kena la belikan anak2 adik2 aku mainan jugak kan.huhu
eh xpe tu lama lagi
so dah ada bola sorang satu harus la main bola
sekali tengok bapak sedara baru haziq n hazeera ni suka la pulak main bola kanak2 ni.haha
main dalam rumah sebab hujan kat luar
tengah main2 tu haziq cakap
"mama amik gambar haziq main bola"
wah wah anakku.selaku ibu mithali aku pun amik la gambar dia
snap2 gitu je.huhu

haziq dan pak ude

haziq pegang bola
nak goal kan kat mak usu

hazeera duk tepi jek

haziq konker bola

aku biar je haziq main kat atas
aku layan netbook
kadang2 dengar dia nangis sebab tak dapat bola
hampeh kememeh anakku!
pas tu nak pujuk dia suh diam menangis pak ude bagi penalti
ntah ape2,nangis je dapat penalti!haha
huh kalau main bola ngan papa dia,lagi la si haziq tu letak bola kat tepi kerusi
dia tak nak main
aku tanya 'nape haziq tak nak main?haziq takut kalah eh'
pas tu dia jawab 'a'ah haziq takut kalah'
hahaha


nota kaki:kat umah ni dah ada 8 bola.mak oi

2 comments:

wanie said...

nak join main bola jugak...

PERNAH KENA TIPU DENGAN KAWAN TAK?
TAK PAYAHLA KAWAN DENGAN ORANG MACAM NI..
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/01/tak-payah-nak-tipu-pasal-life-sendiri.html

mrs adam said...

jom la join wanie,tapi tak leh menang sebab haziq nangis kalau dia kalah.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook