15 January 2012

SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG

hello blog,
mari join segmen yang dianjurkan oleh akubudakfelda eh akubudakkampung


Syarat-syarat penyertaan
1-Follow blog ni.(DONE)
2-Buat Entry bertajuk SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG dan Copy Banner kat atas ni and paste kat entry korang.(DONE)
3-Bagitau daripada mana korang dapat tau segmen ni.(DONE)
saya tahu dari kotak cbox saya sendiri,tuan punya blog akubudakkampung yang ajak join segment dia
4-Tag sorang kawan.(DONE)
saya tag kawan baru si prettywrite
5-Lengkapkan ayat ni....Saya suka blogwalking kerana....(lebih daripada 30patah perkataan)jangan buat karangan plak.(DONE)
Saya suka blogwalking kerana saya boleh mengumpul ramai kenalan blogger tak kira peringkat umur,dapat menambah pengalaman,dapat membaca cerita-ceriti kehidupan blogger-blogger,kadang2 dapat info yang berguna,info yang separuh berguna dan info yang mengarut juge.hee.(32 patah perkataan.huh berpeluh buat ayat bm)
 
6-Link kan penyertaan anda di sini. Beserta alamat korang(LEPAS NI)
 
yang benar,


nota kaki :jom join sama2 saye

4 comments:

AkuBudakKampung.com said...

tQ mrs Adam sbb join..
tertunggu2 kamu join.
sbb saya tgk..kamu ni rajin BW..
BTW...nice slogan tu..
thank ok!

mrs adam said...

haha.rajin bw skit2 je.tu pun sbb lum ada assignment nak wat n exam lama lagi.hee

Prettywrite said...

tq tag kak..

bila tarikh tutup ni..?belum sempat lagi nak join ni..

mrs adam said...

tarikh tutup 25jan.sempat lagi nak join prettywrite

Related Posts with Thumbnails

Photobook