15 January 2012

Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com

hello blog,
owh duit kertas baru kan baru keluar.jom kita join giveaway untuk dapatkan duit baru
segment by eyriqazz





Syarat-syaratnya :
1) Buat satu entry " Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.Com" dan linkkan ke entry ini.(DONE)
2) Di entry anda itu, letakkan satu permalink entry terbaik di blog anda (blog anda bukan blog eyriqazz ya) dan lengkapkan ayat ini " Entri INI saya rasakan entri terbaik saya kerana _____________________________ "(DONE)
Saya rasa entry terbaik di blog saya ialah Survey Tadika di Puchong
Entri INI saya rasakan entri terbaik saya kerana saya senaraikan 10 nama tadika yang popular di puchong dengan nombor contact sekali.Entry ni mendapat pageview yang agak tinggi sejak akhir tahun lepas mungkin sebab parents sibuk survey tadika untuk anak2 diorang.
3) Tagkan at least 3 orang rakan blogger untuk join contest ini (TIDAK WAJIB)(DONE)
Saya tag : 
4) Done . Hantarkan permalink entry anda di SINI(LEPAS NI)
5) Tarikh tutup 31 January 2012.
sekian,yang menyertai ga,


nota kaki:jom reramai join.dpt duit kertas baru tu.heee

6 comments:

AkuBudakKampung.com said...

http://hunny-dew.blogspot.com/2012/01/saya-mahu-wang-kertas-malaysia-siri.html
siap!

Shakin Ziki said...

dears..thanks 4 tagging me..muaakc !hihi

mrs adam said...

wah express sey akubudakkampung.cayalah!hehe

mrs adam said...

ok sama sama cerciter a.k.a shakin ziki :)

Mia Liana said...

dah join... terima kasih ya...


http://www.mialiana.com/2012/01/saya-mahu-wang-kertas-malaysia-siri.html

mrs adam said...

ok.gud luck kak mia

Related Posts with Thumbnails

Photobook