09 January 2012

Facial @ Advanced Beauty Aesthetics,PJ

hello blog,
ini facial untuk bulan disember 2011 yang lepas
hoorey tahun lepas almost setiap bulan dapat buat facial
kadang2 encik adam bising
dia kate aku duk umah je,tak kena matahari tak perlu facial.adoi
susah mahu terangkan sama itu orang.haha!
tak kira nak jugak.huhu
btw thank you encik adam sanggup hantar,tunggu 2-3 jam demi isteri buat facial
I LOVE YOU la
owh kalau tak bawa tak love la.huhu
aku sempat amik 2 gambar je
tak de mood sgt nak amik gambar boleh
lagipun aku malu.huhu
eh facial ni boleh la,RM8 je pun
tapi sebenarnya diorang nak suh tambah duit RM58 untuk ampoule la
tapi sorry la
nak jadi customer kena smart,beli kupon tapi jgn amik pakej
itu adalah aim aku
aku tak nak tertipu,so aku mmg tak bawa duit or whatever card.lalalala
diorang tak boleh nak paksa2 aku sebab aku lagi terer menangkis pujuk-rayu beli pakej ni
haha.aku byk pengalaman maa.huhuhu
sori la yek.



dan diorang tak buat pun body scrub,scrub kat shoulder je?padahal tulis body scrub kat kupon
tak pe la aku pun mmg nak cepat masa hari tu
sebab nak balik kampung
so ok la untuk RM8,selamat aku tak tambah ape2 duit
sebab baca kat komen2 MAD customer tu
kedai ni banyak paksa customer beli pakej tapi kulit muka tak improve pun.adoi
kesimpulannya:kalau beli kupon jangan amik pakej tau,



nota kaki:patut MAD tak jual kupon company yang paksa2 amik pakej ni,memburukkan nama MAD adalah

2 comments:

Prettywrite said...

teehee..kena contohi ni pengguna bijak..
kalau yna pantang dipujuk rayu dek penjual mesti cair..hwa2..

mrs adam said...

kalau nak duit kita selamat kena tegas la ngan beutician or beauty consultant tu,diorang mmg terer bab2 suruh customer amik pakej ni sbb tu mmg keje diorang.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook