03 January 2012

Restoran Desa Warna Puchong

hello blog,
owh entry2 awal 2012 ni kebanyakkannya gambar 2011
tak pe la ek.huhu
jom tengok
Restoran Desa Warna Puchong
yang baru dibuka,bulan nov 2011 yang lalu
masa aku pergi tak ramai orang,makanan pun skit je diorang masak

sarapan @ Desa Warna

Nasi Ujan Panas & ayam goreng
*suka hati je nak amik lauk ape

restoran baru,warna warni

owh makan sarapan 4 orang RM27,macam mahal je ek..
sarapan dah RM27,kalau lunch or dinner mesti lagi mahal kot
ntah la


nota kaki:dah la baru,mahal pulak tu,ni membuatkan orang takut nak makan kat sini.adoi

2 comments:

Atia Adina said...

ok lah tu tempat cantik lah jugak...saya aritu sarapan kat warong dekat dengan uptown tu...rm30 untuk 4 orang....tertanya2 juga apa yang mahalnya...salah kira ke?

mrs adam said...

owh warung dekat uptown tu mahal ek,emm saya tak penah g sebab kedainya mcm tak cntik je.haha.tadi lunch kat kedai ulam raja(dekat tomyam tompel) 2 orang makan rm12.40 je,siap dapat free bubur kacang sorang semangkuk tu

Related Posts with Thumbnails

Photobook