10 January 2012

Murah tak tudung di Nilai Square?

hello blog,
eh kereta breakdown so kena ke workshop kat nilai
mahu tukar itu altenator(eh betul ke ejaan aku ni)
jauh no encik adam ke workshop nilai sana
aterr dia keje dekat2 situ,nak wat mcm mana kan
eh tapi tak pe leh jalan2.haha
owh disebabkan aku exam,maka lepas exam terus ke nilai
jom la PJ-Nilai
otw harus la kenen2 encik adam mahu window shopping di nilai
haha.mintak2 encik adam setuju
kalau tak aku majuk.huhu
naseb baik aku bawa nota utk exam hari seterusnya
so sambil tunggu kete siap leh la aku baca nota
anak2 main2 keliling workshop

Dataran Nilai
amik gambar dari workshop

mula2 encik adam buat dekk je aku ckp nak beli tudung
tapi lama2 dia setuju
hoorey!
dia tanya Nilai 3 ke Nilai Square
aku kate Nilai Square je la,sebab dekat
kalau Nilai 3 nnti kurang masa aku nak shopping sebab encik adam ada hal kul 4
lagipun dah pernah tengok2 tudung kat Nilai 3 tu
so ke Nilai Square la kita
eh tapi masa sampai je Nilai Sqaure tu hujan la pulak
naseb baik tak lebat
aku round sorang2 je,anak2 n papa tunggu dalam kete
heaven!
owh beli 4 tudung je
tak sempat nak pilih lama-lama sebab encik adam ada hal kan..emm
harga tudung di nilai square ni biasa-biasa je,sama macam kat puchong
harga standard la.tidak murah ok
so untuk tudung,aku lebih prefer beli di JLN TAR
vote for jalan tar!
ni pun aku beli je kat nilai square ni sbb nak melepaskan gian hajat beli tudung
dah lama encik adam tak bawa ke jln tar.adoi
aku ni tgk2 kat segamat la,puchong la,nilai la,tapi tetap nak jln tar

kedai tudung di nilai square

bz pilih tudung,snap gambar skit je

kiri kanan kedai tudung
*best tak ramai orang,weekdays kan.haha

so kesimpulannya aku suka beli tudung di jln tar
eh sebab murah ye
dan banyak pilihan,

nota kaki:best kan shopping!

4 comments:

Atia Adina said...

tak pernah gi beli kat sini...tapi adik saya kata murah

Prettywrite said...

kalau tudung memang lebih baik shopping kat kl la..tak pernah lagi shopping di jalan tar..tapi refer harga dengan kelantan or tempat lain..better kl la..:)

mrs adam said...

kalau banding nilai square ngan butik2,nilai square murah la tapi kalau banding ngan jalan tar,jln tar lagi murah dan byk pilihan

mrs adam said...

Prettywrite,owh ye ke harga better KL sbb xpernah survey yang kat pantai timur.wah kalau mcm tu mmg kena setia ngan jln tar la.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook