04 January 2012

Restoran Bangkok House,PJ

hello blog,
hari tu kete encik adam brakedown,altenator problem
so nak tunggu bateri charge balik kena la tunggu 30-45minit
enci adam ajak lepak kedai mamak
tapi sebaris ngan kedai mamak tu ada TramCar Restaurant,Bangkok House,Starbuck
ni kat Three Two Square PJ,depan Toyota
tapi aku kate nak lain la.haha
so pilih la Restoran Bangkok House
eh selalu kat PJ ni encik adam asik je pilih kedai mamak tau
sekali sekali aku plak pilih
kalau kedai mamak memang aku tak amik gambar la
alkisah kalau amik gambar makan kat kedai mamak,nanti blog aku penuh ngan entry kedai mamak je.haha
lagipun environment kedai mamak semua pun sama kan.heee
ok ni cerita pasal Bangkok House
masa kitorang masuk tak ramai orang pun
mula2 confuse halal ke tak
tapi bial tengok ada tanda halal,kalimah bismillah segala
so yakin dan masuk la.

papa n haziq

pakai snap je,atas meja

haziq nak pilih menu

hoorey Thai Coconut Drink
*kat menubook tu tulis kelapa diimport dari thai
3 Juice Drink
*campuran orange,mango dan satu lagi aku tak ingat buah ape
SEDAP!dan mahal
RM9.50 tu.huhu

menu for children:Fried Rice je

kawasan dalam restoran,cantik!

kalau sekali sekala nak makan tempat mahal tak berapa mahal boleh la try bangkok house ni
layanan pun best
yela 16% tax kan...
heeee
owh aku tak order sbb diet.haha!
ok ni alamatnya:

Bangkok House Restaurant
No. C-13-01, 3Two Square,
Jalan 19/1,
46300 Petaling Jaya,
Selangor.


nota kaki:air kelapa RM8,nasi goreng RM15

6 comments:

Atia Adina said...

nyum nyum....mahalnya air dia

mrs adam said...

tahu tak pe,tak tahu hrga jus buah tu 9.50 ,dah order baru tahu.haha

Razifredz said...

layan ...mahal sekalisekala tak pe .. he he he salam 2012

mrs adam said...

mahal sampai husband kate 'ni mmg bengkok'.hehe.selamat tahun baru gak Razifredz

MawardiYunus said...

pergh 16% tax.. biar butui???

mrs adam said...

betul.16% tax.10% service tax+6% gov tax jadi 16% tax.heee

Related Posts with Thumbnails

Photobook