27 January 2012

Posh76 3rd Year Anniversary Blog Giveaway

hello blog,
jom join giveaway by Posh76.



Syarat~Syaratnya:
1.Wajib jadi follower Posh76(DONE)
2.Letakkan link Posh76 dalam bloglist anda(DONE)
3. Letakkan gambar diatas tu disidebar blog anda dan linkkan dgn entry ni (DONE)

4.Sila nyatakan apa yg korang sukerrrrr sgt pasal blog Posh76 ni...(DONE)
Saya suka baca blog Posh76 sebab saya suka baca cite2 dia wat makeover,g hairstylist,g promotion2 la,dapat freebies la,guna kupon la,guna voucher la.wah best la citer2 macam tu.i like it.Lepas tu aku baca entry2 posh76 ni macam ada ciri2 aku la.suka freebies la,suka sign up free trial  tapi tak nak amik package,suka terpengaruh tv la.hehe.macam klakar la pulak bila baca orang macam ciri2 kita skit.huhu.owh adakah kerana besdaynya sama ngan aku.1 feb.huhu
5.Lepas buat entry kat blog sila linkkan entry tu kat ruang komen yer(LEPAS NI)
6. Tag 1 orang jer member korang (DONE)
Saya mahu tag wanie

sekian penyertaan giveaway oleh saya,


nota kaki:jom join reramai yuk

2 comments:

POSH76 said...

alahai so sweet....I pun rasa cam kita ada chemistry...anyway tq for joining my GA.....good luck & nice to know u...

mrs adam said...

hehe.tu la bila baca entry2 poh terfikir "eh macam aku la".nice to know u jugak posh

Related Posts with Thumbnails

Photobook