17 January 2012

Restoran Alissara Thai Cuisine

hello blog,
mari bercerita tentang Alissara
ia adalah sebuah restoran masakan thai yang agak mahal.huhu
sekali sekala saja boleh makan di sini ye
eh tapi bangkok house lagi mahal kot sebab bangkok house ada tax 16%
alisarra tak de kot.
tak la mahal sangat kot.

bukak pukul 5ptg ye
sampai kul 1pagi(kalau tak silap)

buku menu*pun nak amik gambar
biasala blogger katekan

suasana dalam.lum ramai orang lagi.baru 8.30pm gitu

3 dara memilih menu
*1 bakal kawen

sorang lagi anak dara paling comel

budak yang tak de nafsu nak mkn
*pergi kedai mkn pun xde mood
*pergi tmn permainan je dia nak

ibu muda dan anak daranya

lagi gambar kedai
*cashier

kaunter mknn

2 jejaka terhangat di pasaran hatiku

haziq nantuk

hazeera n papa


owh gambar begitu banyak
so bagi kepada 2 entry ye
entry kedua gmbr mknn ye
kedai ni sedap.ye sedap!
dan selalu pun ramai orang,mybe pada diorang tak mahal sgt
pada aku yang kedekut ni je mahal.haha
jap aku google alamat eh

Restoran Alissara Thai Cuisine
1 Jalan Indah 3/2,
Taman Puchong Indah,
47100 Puchong, Selangor, Malaysia. .
eh aku google ramai kate kedai ni mmg sedap
tak caya korang google la


nota kaki:makin mlm makin ramai pelanggan

2 comments:

Atia Adina said...

yer betul....kedai ni memang sedap....nyumnyum....dekat jer ngan umah saya

mrs adam said...

boleh la atia belanja kita mkn kat sini.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook