20 October 2012

Alahai KFC Playland

hello blog,
kfc tasikprima ni baru bukak
awal tahun hari tu
masa bulan 3 pergi masih cantik
entry kfc playland masa bulan 3
tup tup bulan 7 pergi sudah ranap daa
eh tapi ni gambar bulan 7,ada mainan rosak
hari tu aku g bulan 10 semua dah dibaiki
bagus!
eh nak tahu tak petang tu encik adam nak bawa anak2 g playground
pas tu hari mcm nak ujan
so decide g kat kfc ni la
beli air je
boleh tak,sebab dah lunch mcd
tak kan petang nak kfc plak,boring la
so main kat kfc,beli air je
aku harus la suka air kfc oreo tu kan
ape ntah nama betul dia.

hazeera

ha nmpk tu ada mainan rosak,siap tutup pakai plastik hitam n ada kertas tulis dilarang main lagi

snap sesaja

ha krusher nama betul dia
*dah abis pon.haha


sekian cerita,

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook