02 October 2012

Barang Idaman RM49.90 jadi RM14.90!

hello blog,
jom cite pasal barang idaman
idaman je
bukan keperluan kot
lebih kepada kehendak.hakhak
alkisah aku suka barang ni
harganya RM49.90
kalau kat carrefour dia letak murah skit RM43.90
macam tu la
aku nak sangat barang ni
sebelum beli aku selalu try yang tester kat watson .hakhak
sadis je kan
alkisah lepas dapat result nak mintak la kat encik adam
kenkonon hadiah result cemerlang la sangat
barang ni kan bukanlah penting sangat pas tu harga RM50
mcm membazir ke kan
g la carrefour puchong konon2 nak beli barang ni la
last2 tak jadi beli
beli set safi rania
yela set safi ranai tu ada pencuci muka,toner n serum harga offer dalam RM30++
lagi murah dari barang yang aku nak tu
set safi rania tu keperluan
yang barang ni kehendak
so tak ler jadi beli.sob sob
tak pe la aku cakap ngan encik adam
'tak pe la tunggu la stok clerance jadi rm15 ke'
*sambil tu dalam hati fikir 'boleh ke turun sampai rm15?harga asal rm50 tu'huhu
berangan je la
tetibe..
di suatu hari
ada sales!terus beli online.lalalalalala



hooyeh barang dah sampai

ni la barang idaman aku yang gedik ni
Loose Powder Simplysiti

aku suka sebab bekas dia macam ni.macam best je


owh sebelum beli loose powder ni
asik la nak sangat benda ni
selalu berzikir kat encik adam nak loose powder simplysiti
beria try tester kat watson la,guardian la,carrefour la
ntah ape2.huhu
lepas dah beli....
biasa2 je!hakhak
ntah la ek kalau sebelum beli tu terasa nak sangat
bila dah beli biasa2 je,pakai pon tak la sangat
yela kan ni setakat loose powder
pulak tu kalau dah pakai bb cream maybelline pon dah ok
ada SPF muka tak minyak
loose powder ni utk ape?
kan ke aku dah kate ia sekadar kehendak.hohoho
ok fine naseb baik aku tak beli masa harga rm50
aku beli online rm14.90
website simplysiti yang jual
aku tahu sebab aku terbaca kat wall fb simplysiti
bukan tiruan ye.huhu
ape2 pon lepas beli loose powder ni aku beli skincare simplysiti pulak
1 set lagi.hahahaha*suka2
sebab murah gile ok
sebab murah sebab tu saya beli
sekian




 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

6 comments:

Atia Adina said...

amboi....banyaknyer less dia...dari 50 jadi 15.....nampak sangat amik untung banyak kan?

AnneRaini said...

sy baru jek bertukar dari simplysiti ke jenama lain..bosan dah pakai sbb dah tak beri kesan.huhu

mrs adam said...

tu la kan,byk giler less sampai jadi rm14.90 je.mcm tak percaya je.tapi dah selamat beli dah!hehe

barang2 kalau ada jenama mmg ler byk untungnya.

mrs adam said...

Anne,
haha.saya pon slalu tukar2 skincare.sebab fikir xde kesan dan fikir 'buat ape aku nak setia2 kat satu brand tu bukan aku dpt royalti pon'haha

mama aryan said...

saya pernah guna bedak compact simplysiti tp dahi tumbuh jerawat,terus tak guna dah,mungkin kulit saya tak sesuai..jadi guna produk yg biasa2 je

mrs adam said...

kalau baru2 tukar product,muka saya pon akan tumbuh jerawat,tapi sekejap je la.pas tu ok.saya dah lama tak pakai bedak compact.heee.saya suka bb cream skrg

Related Posts with Thumbnails

Photobook