17 October 2012

Facial @ JolieBelle Puchong

hello blog,
aku kan mmg suka skincare dan facial
aku tak suka masak2,berkebun2,jahit2.
ntah ape2 kan
sungguh tak produktif aku ni.haha
aku hanya suka skincare,facial,blog,fb,shopping,window shopping,kupon,deal.haha
lantak la sana
owh jom berfacial
baru dua kali facial kat luar tahun ni
apa daa
owh ni biasala kupon murah je pon
sebab tu pergi


tangga naik yang tak menarik

poster lama rasanya


JolieBelle Puchong,dekat kawasan depan ioi
sebelum

selepas

ish aku malu nak snap gambar dalam salon tu.adoi
dah la hp ni tak leh silent kalau snap gambar.hampeh tul
owh facial kali ni best
sebab ada mesin,harga 30+ kot
aku bayar belas2 je,sebab 20hengget tu komisen ape ntah website tu bagi
so suka2
tapi,ada satu hampeh dia suh beli span muka
emm...tak wajib pon,tapi beli je la,
sebab aku ada terbaca ex-beautician salon punya blog dia kata kalau cuci muka mmg kena pakai span
aku punya yang lama dah buruk
so leh tukar baru
tips kalau beli kupon facial;kalau dia tanya nak tambah ampole ke hape ke,jawab je tak payah
ok je hasil akhir
tapi aku percaya facial ni best sebab ada guna mesin
harusla aku lupa nama mesin tu,haha


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Ros said...

Salam ziarah...

mrs adam said...

selamat datang ros :)

Related Posts with Thumbnails

Photobook