29 October 2012

Coklat Dove dan Quaker Oat Cookies

hello blog,
vavava
sgt tak boleh tgk blog
asgnment lagi penting
tapi wat juga entry.haha
cop cop entry letak gambar je la.huhu

jakun first time makan Dove
Dove bukan syampu je,coklat pon ada.hanis zalikha la ni asik2 tayang dove sbb tu aku nak try beli gak.haha
*emmm..rasa coklat dove?ntah la biasa2 je,sama je macam cadbury,toblerone dll tu,bole la.tak de la tak sedap.so boleh gak kalau nak beli lagi

ni plak biasa la encik adam yang suka new arrival

asal ada produk baru je nak terpengaruh try beli
encik adam le tu.huhu
bole la sedap gak biskut oat ni
tapi keras skit la,anak2 aku tak suka
so aku ngan encik adam je la makan ni
dan..rasanya manis gak
kalau tak nak rasa keras sgt cicah air le
sekian entry letak 2 gambar je dari saya,

 

http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook