04 October 2012

Die Hard Fan Kedai Mamak

hello blog,
entry sesaje
eh laki aku ni kan suka mkn kedai mamak
emm..bukan suka kot,tapi dah biasa
dan kedai mamak je la byk kat key el ni kan.haha
ada jugak sesetengah orang tak makan kedai mamak kan
tapi aku tak le suka sgt kedai mamak ni sebab mahal
contohnya kalau lunch,kena pilih antara mamak or kfc
aku lebih rela pilih kfc
dalam kfc lebih selesa,harga pon lebih kurang sama ngan mamak
malah kfc lebih murah kalau lunch treat kan
tapi dah laki aku suka
aku ikut je la
bukan aku yg bayar kan.haha


ni kan sg besi,kedai mamak tepi jalan je tapi sarapan sorang je dah rm5.80kot
*mana taknya laki aku mkn roti canai+kambing.huhu
**kan aku dah kate kfc lebih murah.breakfast kfc lagi murah kot

ni kat Al-Ali Bistro Shah Alam

owh ni aku jakun skit,nak bayar pakai kad,dia siap2 dah masuk order kita kat pc
*aku slalu jumpa kedai mamak tulis manual je

haziq n hazeera lepas lunch

tengok la gaya hazeera tu

haziq skrg senang nak amik gambar dia


aku makan nasi beriani kot.adoi.abis byk kalori!
ni kat kedai mamak mana ntah
*kat bukit puchong

sedap gak ayam ni.jarang2 jumpa masakan ni kat kedai mamak


ni gambar skit je.huhu
tapi yang slalu laki aku pergi rejab kat puchong utama
tapi skrg dah ada port baru
lupa nama dia kat tmn meranti pulak
tapi kan betul tak aku kate kedai mamak lebih byk dari kedai makan melayu?


 

http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

10 comments:

Mia Liana said...

wahhhh bergayanya anak teruna fieda tu...

mrs adam said...

hehehe.dia tu mmg kak mia.suka bergaya.pakai baju pon nak masuk dalam je sampai adik saya kate skema plak

AnneRaini said...

betul...kedai mamak memang byk..tak jumpe kedai melayu?jgn risau mamak ada..hahaha

Rosidah Binti Muhamad said...

Bayar pakai kad..tak pernah kena lg..
Mmg betul kedai mamak paling2 byk..kat tengah2 ko kl yg besar tu kedai mamak la yg saya jumpa dulu.

mrs adam said...

ha'a kan,byk betul kedai mamak.kalau kat puchong ni byk la,kedai melayu skit je.hukhuk

penyuluh perikanan said...

wah makanan yg lezat sekali kawan
saya follow 132,pleas follow back

mrs adam said...

Rosidah,
ha'a dia letak kad tu atas meja kita,waiter yg kira kita makan key in harga kat pc,nt nak byr bg kad tu kat cashier,saya pon jumpa kedai ni jela ,kat shah alam.hee

mrs adam said...

penyuluh,
tq follow.saya follow awak semula.blogger indonesia kan

mama aryan said...

kedai mamak mmg byk,pastu org pun ramai pg makan kat sana

mrs adam said...

mama aryan,
ha'a kan,kadang2 tu penuh kedai mamak bila time2 lunch/dinner tu

Related Posts with Thumbnails

Photobook