22 October 2012

Baby Haura in da house!

hello blog,
vavavava.ok sekarang masa kritikal,struggle siapkan asgnment
eh last2 minit baru byk idea nak kuar kan.haha
ha update blog kejap
mari kita letak gambar haura di internet.lalala
bukan apa haura ni,mak pak nya tak upload pon gambar anak dorang dalam fb
sape nak tengok kena dtg umah la.huhu
so haura adalah anak saudara pertama aku.lalalala
eksited ok dapat anak sedara
pas tu penat pikir nak suh dia panggil aku ape
mula2 ingat nak suh panggil autie fida
pas tu macam tak best je
tukar ke mama long*bluek.sila jgn muntah ye bila membacanya.hakhak
bukan ape,aku tak nak la dipanggil mak long
macam tua sgt je*tak sedar diri*hakhak
so sedap tak kalau panggil aku mama long.hahahha
ha haura ni lahir lambat,kena induce kuar gitu
so dia lahir 16/7/2012
iaitu sehari sebelum besday haziq
maybe dia keluar lambat supaya besdaynya nak dekat2 ngan haziq kot.haha
jom layan gambar2 haura
masa ni umurnya baru beberapa hari.belum sebulan pon

nangis la pulak

nenek tgh pujuk

alamak terambik gambar dia comot lak

syhhhhh..tgh tdo

snap kejap ye haura

gherammmnya

hey haura bila nak blk kg ni

ish macam dah lama je tak beli baju haura
aterr tak jumpa baju baby yang comel
haura haura sila balik kampung tau
mama long rindu nak dukung haura.
owh nama sebenar haura ialah Haura Bushra
kemain lagi kan nama dia


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

6 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Owh..patutla excited anak saudara yg pertama. Saya pun suka klu anak saudara panggil mama..rasa mcm byk anak lak..hehehe..
Tahniah yer...

AnneRaini said...

geramkan tgk baby...fieda bile nak tmbah lg?hehe

mrs adam said...

Rosidah,
ha'a,anak sedara 1st,tu la jakun,dah la belum ada nama panggilan tuk saya tu.haha

mrs adam said...

Anne,
suka gile ngan baby,comel,wangi,eiii gheram tau
mmg la kalau boleh nak tambah lagi,tapi skrg ni belum seswai la,tunggu anne anak ke3 la,kita sama2 .hahaha

Cik Norfa said...

bukan nak kata apa...tapi memang semua baby cumeeeelllll...geram.

tak faham kenapa org nak buang baby..haissh!

tahniah dpt anak sedar. mamalong ye...hehe.okla.

mrs adam said...

cik norfa,
betul3,semua baby comel dan gheram bile tgk.
tu la kan,kalau kot ye pon tak nak baby tu serah la kat bdn kebajikan ke,ni buang la,campak la,mcm bukan manusia je buang2 bayi ni.ish
ye mamalong,mcm comel je kan panggilan tu*gedik.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook