18 October 2012

Kejakunan makan aiskrim goreng

hello blog,
masa aku facial di JolieBelle
encik adam g amik anak2
pas tu dorang terus makan
selekeh sey tak tunggu aku.huhu
maybe encik adam ingat aku nak diet
so lepas facial,tengok2 dua2 haziq n hazeera dah tdo dlm kete
so mari tapau di mama chop papa grill carrefour puchong
sebab daku mahu mkn western
dah tapau tu,ntah ape lupa nama makanan
balik2 terus makan tak snap gambar pon.haha
tapi masa pergi tu ada lunch set
siap ada air n aiskrim goreng
kejakunan melanda
sebab tak penah makan aiskrim goreng.haha
terus makan dalam kete
ok sedap!suka suka!
ngap sorang2 kejap je abis
encik adam drive,anak2 tdo,tu la aku ngap sorang2 tu.huhu

ha dah makan baru teringat nak snap gambar

harus snap gambar sebab first time makan

encik adam gelakkan aku sebab dia dah penah makan aiskrim goreng
tu pon masa zaman bujang kot.haha
tapi dia kate aiskrim goreng ni tak berminyak
wah bestla
lain kali nak beli lagi la
*tapi kate nak diet.ish gemuks menci tau!

 


 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

normi nieza said...

saya pon tak pernah mkn jgk...hehe

mrs adam said...

saya pon baru sekali tu je.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook