18 October 2012

Keciwa @ McD Puchong Permai

hello blog,
dolu2 kan masa zaman bujan- belajar-remaja lah sgt
kalau hari jumaat je mesti balik kampung atau kuar jalan2 kan
kalau tak jalan2 lepak cc
dulu2 mana ada free wifi kat bilik kampus kan
owh tu dolu2
sekarang kalau jumaat aku lepak ngan anak2 lak
tapi aku berani bawa dorang sampai puchong prima je la
kalau adik aku datang boleh la g jauh skit
so aktiviti minggu tu ialah mcD
selalu lepak kfc je
kali ni jauh skit ke mcD,depan skit la,kat puchong permai
sebab nak main kat playground dia
sekali di hari kejadian kami datang
playground mcd tu tgh renovate(hari 1st!)
ayoyo.kalau setakat nak beli mcd,delivery pon ada kan.huhu
keciwa keciwa
paling keciwa ialah haziq dan hazeera la kan
dah la aku mmg ckp jom g mcd leh main kat tmn permainan
sampai2 taman permainan tak de!
owh sadis*over tau*
so lepak makan jer la

haziq nape tak duduk tu?

hepi meal sorang satu

patut ice age 4 tau,dia bagi madagascar
*balik2 aku kompen kat CS mcd,ptg tu dorang call cakap boleh tukar kalau nak tukar.haha
*good CS mcd!

hazeera posing lak

ni la tapak playground,dia letak kusi meja,renovate katekan

haziq tgk ape tu

haziq lagi


tak pe la,dah naseb badan
jom balik
sekali petang papa ajak main kat kfc tasik prima lak
ok la tu
*eh belum lagi tgk hasil renovation mcd tu
wah daku dah sebulan lebih tak beli mcd.good job
tapi kfc seminggu sekali.apa maknanya tu
tetap kalori jugak!

 


http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

Anum Shukri said...

saya jarang masuk mcd...
anak2 selalu minta kfc..huhu

mummY daniSha said...

x pe awak kurus kan hehe

mrs adam said...

anum,
anak2 saya suka mana2 je yg ada mainan,bukan sibuk mkn pon.huhu

mrs adam said...

mummy danisha,
saya tak kurus la.baju byk dah tak muat!apa maknanya tu.adoi

Related Posts with Thumbnails

Photobook