19 October 2012

Swimming @ Kolam Renang Perbadanan Putrajaya

hello blog,
hooyeh dah hari jumaat
ewah2 cepatnya masa berlalu
asgnment masih byk nak buat.adoi
ape ni
dah dah jom cite kisah berenang
1st time bawa anak2 kat sini
selalu g yang dekat foodcourt putrajaya presint 9 tu
kali ni g yang kolam renang proper
anne selalu g kot
owh nak tahu tak mula2 tu sesat g pusat maritim
kat situ pon boleh swimming gak
mahal skit la,satu kepala rm5
kat sini ni satu kepala rm2,kanak2 rm1
anne kalau saya salah tulis betulkan ye
maklum la dah lama pergi baru up entry harusla dah ingat ingat lupa.haha
owh yg pusat maritim tu tak boleh nak masuk sebab tak de baju renang.hohoho
jom ke kolam renang sebelahnya
nama aku lupa daa
tapi kat tiket tu tulis 'kolam renang perbadanan putrajaya'
alamak tapi kena ada baju renang gak
tapi naseb baik ada perkhidmatan sewa baju renang
sorang rm6,hentam saja la
*pas tu baru sibuk nak beli baju renang tuk anak2 kan.dah beli pon.selamat.


wah haziq siap bergaya dengan google lagi.huhu

haziq malas pakai google
*eh jap betul ke aku eja google tu?

suka la anak2 aku
*ibubapa duk tepi amik gambar n video je

kawasan sekitar
*yang ujung sana tu kolam dewasa

yang ni kolam kanak2,cetek je

hazeera

haziq

mereka berdua

haziq lagi
8maafkan daku byk gambar.hukhuk

zeera plak

ha tengok haziq berangan.klaka ok!


alkisah ada tragedi
hazeera hampir lemas!
serius cuak sekejap!padahal aku dan encik adam mmg kat tepi kolam tu je
tepi betul2,kitorang amik gambar n video anak2 pakai hp masing2
lepas dah siap snap2 gambar,kat tepi kolam tu,aku n encik adam borak2
pas tu encik adam kate ada shower kat tepi kolam
aku tak nmpk,so mata ni melilau la cari shower tepi kolam
masa tgh cari2 shower tu la hazeera lemas
tiba2 ternmpk hazeera tgh terkapai2 nak lemas!
terus aku masuk kolam dan selamatkan dia
hazeera pon trauma
terus tak nak mandi kolam lagi(tapi aku pujuk2 dia supaya tak trauma la)
apepun bersyukur sebab sempat selamatkan dia
alkisah,dia lum pandai imbang badan kat kolam cetek paras pinggang dia tu
padahal dia tak la tengah sangat
dalam dua kaki je dari aku yang tepi kolam tu
ape2 pon tu la pengalaman hampir lemas masa swimming kali pertama
sekian
p/s:encik adam bila nak bawa anak swimming lagi,baju renang dah beli,lum guna lagi tu.huhu


 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

Ni yang dkt presint 6 tu eh? yg sy selalu pergi presint 16. Tp memang Rm2pun utk dewasa. apsal fieda tak mandi sama? hehe

mrs adam said...

a'ah yang saya pergi ni presint 6,oo kat presint 16 pon ada eh.ewah2 byk betul kolam renang di putrajaya ye.huhu
mula2 ingat nak mandi gak,tapi harusla paham xde swimming suite muslimah.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook