16 October 2012

Fast Shopping @ Pasar Tani Shah Alam

hello blog,
alkisah si haziq mintak bantal ulat
bantal ulat besar ye,bukan yang kecik
yang kecik dah ada
masa g pasar bertiga dia nmpk
haruslah aku tak beli,abislah duit aku
baik beli ngan papa dia kan.haha
so ingatkan nak beli la kat pasar puchong prima tu
tapi bila pergi next week nya pak cik bantal ulat tu tak jual la pulak
dah pulak
nak belikan jugak bantal ulat sebab dah deal ngan haziq n hazeera
papa belikan bantal ulat,dorang tdo sendiri
dorang setuju(yela tu..)
so mencari a jugak masa nmpk kedai teddy bear kat floria
tapi tetap tak de
owh aku ada idea
jom ke pasar tani shah alam!
misi mencari
*eh bantal ulat ni mesti mahal kan,aku bajet rm30-rm50 kot satu
pergi pasar tani ni semata2 nak cari bantal ulat je tau
encik adam tak mau lama2 sebab panas.slekeh sey
lagipon aku ada kelas kul 12
so cari2 la,memula jumap rm38,tapi kain tak best
cari lagi
taraa jumpa pom.kejap gile dlm 15-20minit je nak terbangkan duit.haha


snap skit je.kedai baju baby

ha tu encik adam sedang mengangkut bantal

tu dia.terbang seratus sepuloh.adoi

kan betul aku dah agak dah
mesti mahal
satu bantal rm55
kali la dua untuk dua anak
ada bantal ulat,tapi encik adam takminat kain dia
dia prefer kain yang angry bird n minnie mouse
so beli la angry bird tuk haziq
dan minnie mouse tuk hazeera
dapat percuma selipar rumah bentuk strawberi tuk mama
fuh ni beli kat pasar tani je
kalau kat pasaraya/shopping complex sure lebih mahal kan
melainkan kalau sales la
tapi bilenya sales pon tak tahu,kat mana nak cari pon tak tahu
boleh la tu bantal2 utk anak2
investment tuk asingkan tdo
dan.....
bile balik haziq tak nak tdo sendiri!
sabo je la
tapi sekarang dah boleh dah tdo sendiri
cumanya...
kadang2 aku yang rindu nak tdo ngan dorang
boleh tak aku yang tak boleh pisah tdo ngan anak2 rupanya
haha :p


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

AnneRaini said...

sy pun dah mula2 nak pisahkan tido tp betullah sbnrnya bukan anak yg tak sedia tp mak bapaknye yg rasa kehilangan..huhu

mrs adam said...

anne,
masa awal2 tu saya yg semangat dh pisahkan tmpt tdo,bila dorang yg ok,kita plak rasa tak best.haha.

zailamohamad said...

anak saya si Haziq tu masih nak tido dengan kami lagi..tahun depan memang wajib tidur bilik asing memandangkan dia dah darjah satu dah..cepatnya masa belalu

mrs adam said...

zaila,
owh ye ke haziq anak zaila lum pisah tempat tdo.saya ingat anak sayalah paling lambat.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook