17 October 2012

Melepak di Restoran Upin Ipin

hello blog,
lepas fast shopping di pasar tani shah alam
masih ada lagi 1jam nak kelas
pagi2 dah makan
so tak ler g makan
tapi g minum je
tanya haziq nak kedai mamak ke kedai upin ipin
haziq pilih kedai upin ipin

haziq

encik adam yg tak boleh dipisahkan dengan suratkhabar.haha

hazeera*comot la pulak aku tengok gambar ni

sekitar restoran

haziq bosan

so haziq pon main snap2 gambar,ni salah satu gambar yg haziq snap
*ape daa buruk baby chair.kehkeh

haziq nak snap gambar kucing
*harusla budak2 meja sebelah ni ingat haziq nak snap gambar dorang kan.haha

lagi hasil photographer haziq

owh lepak kat sini 2-3 orang gak datang jual buku la ,keropok la
masa kat kedai mamak sebelahnya(minggu lain) pon ramai orang jual2
tu kira ok jual buku agama n kopok
sekali kalau kat kg baru,cha ya nun alif jual dvd cetak rompak you.huhu



 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

kat mana restoren upin ipin ni? playground alamanda tu sebelah parkson yang kat old town. bhgn atas tau bukan bawah.

mrs adam said...

restoren ni kat shah alam,dekat2 tesco shah alam
ooo kat situ ke playground alamanda tu.bagus2.lain kali boleh pegi

Related Posts with Thumbnails

Photobook