23 October 2012

Bila Simplysiti Sales

hello blog,
kan hari tu aku citer pasal barang idaman tu
alkisah aku cakap dalam hati
mesti dah nak dekat tarikh expired,sebab tu buat sales kot
biasa la tu kan bila brg dah lama,mestila dorang buat sales mahu clear stock
so bila try beli satu,tarikh dikilangkan(manufactured date) ialah 2011
so tak la lama sgt,kira 2012 masih boleh guna
so ....
jom beli satu set!
dah beli baru ckp dgn buat muka comel dan manja ngan encik adam!
selamat dia ok je.huhu
haruslah aku buat muka 44 kalau dia tak bagi kan.
haha.lagipon dah beli pon.lalalalalaaaa

hooyeh brg dh sampai

harus snap.jakun katekan.haha

susun plak

bila dah bukakkotak
exfoliate,cleansing lotion,toner,c cream,serum

owh sebenarnya skincare ada lagi
serum je tak de
alkisah beli DIY vit c serum
tapi tak seswai ngan muka aku
selamat serbuk vit c tu boleh wat serum or buat air
so serbuk vit c tu aku minum je la
jadi tak de serum
eh serum serum bagai.gedikje kan
setahu aku serum paling murah(selain serbuk vit c) tu ialah safi rania
TAPI
serum simplysiti ni lagi murah lepas sales!
jom beli
tapi brg2 lain pon murah jugak.harga dia 9.90(cleansing lotion,exfoliate),10.90(toner),24.90(serum),29.90(2 c cream)
ini mmg murah gile.sebab tu aku beli.hukhuk
ah beli je la semua!haha.suka2
nak tahu tak aku jarang beli skincare satu set
aku selalu beli asing2,mana yang abis aku beli la
so kali ni dimaafkan la beli satu set,sebab murah dan berbaloi.huhu
bila brg2 ni sampai
hada labo,cosmoderm simpan dulu
kita bersimplysiti dulu.lalalalala
sila ke simplysiti online store,beli yg sales je tau.haha
ish hari tu lagi la dorang jual lipstik,eye shadow,make up2 murah2
tapi brg make up aku ada lagi
jadi tak le beli walaupon geram je tgk!


 

http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

asal brg sales je geram...asal brg sales je geram..kalau ikut kan geram ni, sy dah bankrap kot..hehe

mrs adam said...

anne,
haha.tahu xpe,kena kawal nafsu shopping ni.kalau tak bankrup.tapi ok la tu shopping masa sales je.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook