07 October 2012

Anak dan Ibu Study

hello blog,
vavava.malas gile nak iron baju
bila ntah nak beli iron steamer yg senang nak iron tu.adoi
jom letak gambar kejap
gambar2 random je
gambar2 kat umah saje

hazeera sibuk nak menulis masa mama nak ngaji kan

haziq pun sama,nak main tulis2 jugak
*tulis kat buku garis 3,ade ke encik adam beli buku garis 4 yang tuk tulis note muzik tu.tapi aku dah beli buku garis 3 lain.

hazeera kacau mama study

ni tak ingat nape aku snap
*rasanya sebab ni 1st time dia pandai kaler ikut gambar,kalau tak luar gambar sekali dia kaler

bole la.suka.walaupon tak rata n comot xpe,mama suka je


nak amik ape tu hazeera?

hazeera snap masa mama study
*sibuk dia nak main hp aku

yang ni kaler lain plak

gambar haziq plak


sekian
sesaje letak gambar,



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook