21 September 2012

Tempat dating dolu2:RASA Foodcourt @ Alamanda

hello blog,
hey hey keluar pawagam je
haziq ajak singgah tempat main game
amboi
ala singgah la kejap,kang bising lak dorang


muka suka gile,macam first time main kan
*padahal slalu je main.adoi.budak2 katekan

snap dari jauh lak

ha nak main ni pulak.tak padan kecik
*baru aku perasan muka laki aku yang mcm eksited nak main game kan.haha

dua2 main.padahal hazeera tu tak masukkan token pon.haha*jimat

encik adam tu kan kalau masuk sini dia budget byk jugak la.tapi being me harus aku budget 2-3 hengget je.haha.dah dah jom balik
jap makan jap kat foodcourt
owh foodcourt alamanda pon salah satu tempat deting dolu2.heee
jom deting berempat lak
owh masa ni kan bulan 6,RASA foodcourt ni baru lepas renovate


hazeera boring menunggu

papa makan menu lupa nama
haziq tanya 'mana pinggan?',yela dah bapaknya makan dalam kuali kecik dia tanya la mana pinggan kan
emm betul jugak tu.haha

sizzling mee

haa yang ni sedap compare to yang kat tesco nilai tu
so bole makan lagi la kat sini
mula2 aku ingat nak makan chicken chop
tapi kan kat kaunter chicken chop tu kan tak ramai orang
macam pelik je,ntah2 tak sedap.so cancel chicken chop
tengok sizzling mee ni ramai beratur,so makan yang orang ramai beratur la
fuh selamat sedap.haha
ooo masa beli air baru tahu ada jual coconut shake la kat sini
tapi harusla harga lagi mahal dari  Klebang OCS
tapi rasa nak cuba la sebab bekas/cawan dia nmpk menarik
sape2 penah cuba coconut shake alamanda?
sedap tak ek?



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

dah lama tak gi mkn food court alamanda walaupun selang sehari ada jek mukaku kat sana..haha

mrs adam said...

yela anne duk putrajaya mesti selalu g alamanda kan.food court dia byk jugak choice

Related Posts with Thumbnails

Photobook