12 September 2012

T@ste 6 Restaurant at Swiss Garden Residence

hello blog,
hey hey entry semalam gambar orang orang je
so harini letak gambar T@ste 6 Reastaurant ni
gambar2 menu next entry ye
menu panjang berjela.huhu

gambar iklan kat bawah swiss garden residence ni

masa ni tak beli kupon pon xpe sebab ada promotion
*tak tahu la skrg ni ada lagi ke tak promotion tu

ha cantik tak
*leh nmpk satu key el KL,restoran kat tingkat 6 katekan.huhu

wah ape menu di dalam tu ye

buffet bermula 6.30,masih lum ramai orang
*eh mmg tak ramai orang sgt pon,best skit,privacy.huhu
bersesak2 adalah tak best.huhu

ok dah malam

KL di malam hari

ha nmpk tak nama tempat ni T@ste6
*yang membawa maksud taste@6(bunyinya taste at six) sebab restorennya terletak di tingkat 6

emm snap gambar jap before balik

alamak dah lupa gambar kat mana ni.lobi kot?ke kat bawah swiss garden.mcm tu la

dalam lif pon amik gambar?
*almaklumla jakun.hakhak

kolam?

luar swiss garden

swiss garden residence

babai swiss garden

emm..best la jugak suasan taste@6 ni
sebab open air kan
bole nmpk pemandangan
kolam2 hiasan
anak2 boleh main lari2
surau pon ok,kena turun lif la kalau nak g surau
boleh makan santai2
makanannnya pon ok
best kalau nak buat reunion,harga pon tak le mahal sgt
next entry aku tunjuk gambar menu buffet tu eh
sori la gambar byk sgt tu la kena bahagi ke 3 entries*over tau
sekian


 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

4 comments:

mummY daniSha said...

woww bestnye..mahal x?

mrs adam said...

harga sebenar rm98 satu kepala,tapi saya beli kupon,rm49 satu kepala,ok kot,bole la tuk celebrate org tersayang.huhu

Cho Zila said...

alamk terbestler pulak membacanya... ni bukan swiss garden hoteltu kan..

mrs adam said...

hehe.mmg best..a'ah ni adik beradik swiss garden hotel,ni swiss garden residence.hee

Related Posts with Thumbnails

Photobook